Thorough renovation

Nice renovation of Sailor House and the BBQ area

Yachtsmen planning to visit Anholt this year have something to look forward to.

Since November 2019, a thorough renovation of Sailor House and the adjoining BBQ area has been taking place to make sure that the facilities are completely up-to-date.

The renovation of Sailor House includes a new kitchen with new flooring and domestic appliances as well as a splashback with mood pictures of Anholt.

The shower area has been updated with new shower cubicles, toilets, inventory, taps with a water saving function and new furniture.

The BBQ area has been extended by adding a sheltered area called “kompasset” (the compass), including four gas grills and specially designed sets of tables and benches from Sostrup Savværk with a seating capacity of 50 persons. Decorative grasses have been planted in “kompasset”.

We look forward to sharing this with you all.